Duńska Bożonarodzeniowa Czerwona Kapusta

Duńska Bożonarodzeniowa Czerwona Kapusta
Duńska Bożonarodzeniowa czerwona kapusta jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 158 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Jeśli masz ocet, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Duński Tort Świąteczny, Choinka Duńskie Wypieki, oraz Julekage (Duński Bożonarodzeniowy Chleb Owocowy).

Instrukcje

1
Kapustę umieścić w dużym rondlu, wymieszać z cukrem, octem, solą i wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie przykryć i dusić na średnim ogniu przez 1 godzinę. Można to podać natychmiast, lub schłodzić i podgrzać później w mniejszych porcjach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
CukierCukier
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn