Duszony kurczak z grilla na tostach Texas

Duszony kurczak z grilla na tostach Texas
Duszony kurczak z grilla na tostach Texas może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1185 kalorii, 51g białka, oraz 68 g tłuszczu każdy. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka sosu pieprzowego, melasy, oleju canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%. Spróbuj Wędzone, przyprawy przetarte, Texas-Style mostek na Texas tosty, Chicken Texas Tost Pizza, oraz Texas Toast dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać 12-calową patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Obie strony udek kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany
4
Dodaj olej na patelni, a następnie udka kurczaka. Podsmaż obie strony kurczaka na złoty kolor, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany1/2 Szklanki Plus 2 łyżeczki Kwaśnej śmietany
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Obniżyć ogień i dodać w Chipotle ocet BBQ sos. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie umieścić w piekarniku, aby zakończyć gotowanie kurczaka, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Niech kurczak ostygnie trochę w sosie. Następnie, używając dwóch widelców, pokroić kurczaka na średnie kawałki i trzymać w sosie, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Połóż tosty Texas i umieścić ładną ilość sosy, rozdrobnione kurczaka na wierzchu. Sztucznie skropić Południowy biały sos na wierzchu kurczaka, a następnie stos na marynowanej czerwonej cebuli. Podnieś to albo widelec i nóż, tak czy inaczej jest pyszne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony KurczakRozdrobniony Kurczak
Texas ToastTexas Toast
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Dodaj ketchup, melasa, ocet, 1/4 szklanki wody, musztarda, olej, sos Worcestershire, ostry sos pieprzowy, czarny pieprz, czosnek, sok z cebuli, papryka chipotle i sos adobo razem w rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Po zagotowaniu, zmniejszyć do duszenia i gotować przez 20 minut, aby połączyć smaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Zdjąć z ognia i schłodzić do temperatury pokojowej.
10
Połączyć majonez, ocet jabłkowy, sok z cytryny i trochę soli i pieprzu w misce. Zużyć natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 4 dni. Świetny jako sos do sałatek!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Do rondla dodać ocet, 1/2 szklanki wody, cukier, sól, płatki czerwonej papryki do smaku i liść laurowy i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
12
Dodaj cebulę do żaroodpornego pojemnika i zalej je wrzącą cieczą marynującą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
13
Niech cebuli siedzieć przez co najmniej 30 protokół. Tuż przed podaniem dodać natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii

Składniki

1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)SOS adobo, w zależności od potrzeb przyprawySOS adobo, w zależności od potrzeb przyprawy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)11 funt cukinii,Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1papryka chipotle w adobopapryka chipotle w adobo796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2(zima)Musztarda DijonMusztarda Dijon1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1goździki średnieczosnek startyczosnek starty0(może być lub przeglądać)Do podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryżDo podania ciepłe tortille kukurydziane lub biały ryż4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiPłatki Crispix, rozdrobnionePłatki Crispix, rozdrobnione1(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo popękany czarny pieprzSól koszerna i świeżo popękany czarny pieprz4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki3/4 łyżeczki melasy3/4 łyżeczki melasy11 funt cukinii,SOS ostra paprykaSOS ostra papryka1Dużeczerwona cebula, obrana, połówka i pokrojona w półksiężyce, grubość 1/4 calaczerwona cebula, obrana, połówka i pokrojona w półksiężyce, grubość 1/4 cala4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPłatki czerwonej paprykiPłatki czerwonej papryki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa907Orzechy dowolne (posiekane)udka z kurczaka, bez kości i bez skóryudka z kurczaka, bez kości i bez skóry2(zima)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata4plastryTexas tosty, szczotkowane z masłem i tosty na złoty kolorTexas tosty, szczotkowane z masłem i tosty na złoty kolor2(zima)2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane2 15-uncjowe puszki hominy, odsączone i wypłukane1( bakłażany)Vidalia cebula, obrana, poćwiartowana i puree w przetwórni spożywczej, cząstki stałe napięte i sok zarezerwowany (około 1/4 szklanki soku z cebuli)Vidalia cebula, obrana, poćwiartowana i puree w przetwórni spożywczej, cząstki stałe napięte i sok zarezerwowany (około 1/4 szklanki soku z cebuli)2(zima)Sos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn