Duszony gulasz jagnięcy z imbirem
Duszony gulasz jagnięcy z imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,74 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, imbir, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Gulasz Z Jagnięciny Duszony, Duszone golonki jagnięce z imbirem i pięcioramienną przyprawą, oraz Duszona jagnięcina z chili, pokruszonym ananasem, trawą cytrynową i imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników (przez pieprz) w misce.
Połącz 1/2 szklanki wrzącej wody i grzybów w misce.
Odstawić 15 minut; odcedzić, zastrzegając moczenie cieczy. Odrzuć łodygi; cienko pokroić czapki.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodać mieszaninę jagnięciny; smażyć 4 minuty. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 40 minut. Odkryć i doprowadzić do wrzenia; dodać marchew, grzyby, i reserved płyn. Gotować 5 protokół, lub do lekko gruby.
Dodać sos ostrygowy i kolendrę; podawać z makaronem ryżowym.