Duszony gulasz jagnięcy z imbirem

Duszony gulasz jagnięcy z imbirem
Duszony gulasz jagnięcy z imbirem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,74 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, imbir, grzyby shiitake i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Gulasz Z Jagnięciny Duszony, Duszone golonki jagnięce z imbirem i pięcioramienną przyprawą, oraz Duszona jagnięcina z chili, pokruszonym ananasem, trawą cytrynową i imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników (przez pieprz) w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Połącz 1/2 szklanki wrzącej wody i grzybów w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Odstawić 15 minut; odcedzić, zastrzegając moczenie cieczy. Odrzuć łodygi; cienko pokroić czapki.
4
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj imbir i czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
6
Dodać mieszaninę jagnięciny; smażyć 4 minuty. Wymieszać bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu 40 minut. Odkryć i doprowadzić do wrzenia; dodać marchew, grzyby, i reserved płyn. Gotować 5 protokół, lub do lekko gruby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
7
Dodać sos ostrygowy i kolendrę; podawać z makaronem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OstrygowySos Ostrygowy
Makaron RyżowyMakaron Ryżowy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn