Duszone żeberka z pasternakiem i cebulą perłową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1699 kalorii, 59G białka, oraz 133g tłuszczu każdy. Na 8,69 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli morskiej, czosnku, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Imbir-Glazurowana cebula Perłowa i pasternak, Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, oraz Duszona wieprzowina z perłową cebulą i winogronami.
Instrukcje
1
Ułóż krótkie żebra w dużej patelni do pieczenia kości w dół w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Posypać solą morską i czarnym pieprzem. Piec na Dolnym stojaku piekarnika w temperaturze 232° przez 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Odcedzić cały płyn/tłuszcz (baster indyka działa dobrze).Kontynuuj do pieczenia innego 25 minut lub aż dobrze rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Baster
4
Przełożyć żebra na talerz i odcedzić płyny do miski i rezerwy.Zmniejsz piekarnik do 149°. dusić wino w patelni do pieczenia na kuchence nad 2 palnikami, skrobanie DNA drewnianą łyżką, aby poluzować pieczone na bitach, dusić 5 minutes.In duży holenderski piekarnik na średnim ogniu, podgrzać 3 łyżki zarezerwowanego tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodaj cebulę, marchew i seler; saute 10-12 minut, aż warzywa zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Dodać czosnek i gotować przez około 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodać mąkę i wymieszać do połączenia, gotować około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
8
Dodaj wino z patelni, rosół z kurczaka, pomidory pokrojone w kostkę, zioła i pastę pomidorową.Doprawić do smaku solą morską i czarnym pieprzem.Doprowadzić do wrzenia, dodać krótkie żeberka (całkowicie zanurzyć je), powrócić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Przenieść do piekarnika, piec pod przykryciem przez 2 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Wyjąć z piekarnika i schłodzić z pękniętą pokrywką przez około 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Rozgrzać duży holenderski piekarnik na średnim ogniu; gotować boczek, aż tylko chrupiące; przenieść do płyty wyłożonej papertowel.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać cebulę pearl, pasternak, cukier i 1/4 łyżeczki soli do tłuszczu boczku i smażyć na wysokiej 5 minut lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cebula Perłowa
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wyjąć żeberka i płyn do duszenia z lodówki.Odtłuścić zestalony tłuszcz z wierzchu płynu i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Dodać płyn do perłowej cebuli i doprowadzić do duszenia.Doprawić solą morską i czarnym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Cebula Perłowa
5
Dodać żeberka do cieczy i wcisnąć pod powierzchnię.Ponownie dusić na średnim ogniu i gotować z pokrywką popękaną około 5 minut, aż żeberka zostaną podgrzane i pasternak będzie miękki.Wymieszać z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do Tostów
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
(mequite, Hikora Lub Olcha)
6
Podawać posypane natką pietruszki.Uwaga: jeśli robisz to tego samego dnia, w którym planujesz podać, pomiń chłodzenie żeberek w duszonym płynie. Zamiast tego wyjąć je prosto z piekarnika, odcedzić warzywa z płynu i pozwolić mu osiąść, aby można było oderwać tłuszcz, który unosi się na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje ulubione żeberka wołowe. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Dwa winorośle Columbia Valley Merlot z 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 7 dolarów za butelkę.