Duszone Żeberka Wołowe

Duszone Żeberka Wołowe
Duszone żeberka wołowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1305 kalorii, 45g białka, oraz 96 g tłuszczu każdy. Na $5.59 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mirin, grzyby shiitake, orzechy miłorzębu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy, można śledzić to danie główne z Ciasto Bananowe Z Czekoladą Mleczną jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone Żeberka Wołowe, Duszone Żeberka Wołowe, oraz Duszone Żeberka Wołowe dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do krótkich żeberek wołowych. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn