Duszone Żeberka Wieprzowe W Stylu Wiejskim
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonych żeberek wieprzowych w stylu wiejskim. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1113 kalorii, 81g białka, oraz 73g tłuszczu każdy. Na $6.49 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, cebula, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Żeberka Wieprzowe Duszone W Piwie, Beer ' N BBQ duszone żeberka wieprzowe w stylu Country, oraz Duszone żeberka wieprzowe w stylu wiejskim, pieczone warzywa i sos.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Żeberka osuszyć i posypać solą i pieprzem.
łyżki oleju w holenderskim piecu na średnim ogniu i brązowo żeberka
ze wszystkich stron, w razie potrzeby pracując partiami.
Wyjąć żebra i odstawić na bok.
Pozostałe 1 łyżka oleju do holenderskiego pieca i zmniejszyć ogień do medium.
Dodać marchew, seler, cebulę i trochę soli i pieprzu i gotować do miękkości,
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
koncentrat pomidorowy i gotować, mieszając, aby usunąć surowy smak, o 3 protokół.
Odcedzić patelnię octem, a następnie dodać płatki czerwonej papryki i
Dodać żeberka z powrotem do patelni i dodać tyle bulionu, aby osiągnąć
w połowie boków żeber. Doprowadzić patelnię do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i umieścić w
piekarnik. Dusić, aż mięso będzie miękkie, około 1 1/2 godziny. Podczas ostatniego
pół godziny, odkryć, aby umożliwić zmniejszenie cieczy i wieprzowiny do brązowego.
Żeberka podawać z kremową polentą, łyżką sosu na
wierzch i ozdobiony natką pietruszki.
Spryskaj wkład wolnej kuchenki sprayem do gotowania (dla łatwiejszego czyszczenia)i rozgrzej na wysokiej.
W średnim rondlu dodaj 1 szklankę pół na pół, mleko, 1 łyżkę masła i polentę. Przyprawić solą i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając, aby mieszanina nie była grudkowa. Gotować przez 2 do 3 minut.
Wlać mieszaninę do wolnej kuchenki i gotować na wysokim poziomie przez 2 godziny, mieszając raz lub dwa razy na godzinę.
Gdy będziesz gotowy do podania, otwórz powolną kuchenkę i ubijaj w pozostałej 1 łyżce masła, pozostałej 1/3 szklanki pół na pół i parmezan. Sól i pieprz zachowawczo, ponieważ polenta będzie podawana z solidnie solonym naczyniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Żeberka wieprzowe w menu? Spróbuj połączyć się z Pinot Noir, Shiraz i Zinfandel. Żeberka wieprzowe i inne grillowane porki ze słodko-pikantnymi sosami dobrze komponują się z tymi czerwonymi winami. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.
![Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir]()
Wina Tudor Winnica Balo Pinot Noir
Rok 2007 był uważany za najlepszy rocznik, jaki mogliśmy zobaczyć za życia w Kalifornii. Ten szczególny pinot noir Z Anderson Valley pochodzi z Winnicy Balo, która znajduje się bezpośrednio po drugiej stronie drogi od winnicy Golden Eye i winnicy. Winnica jest jednym z rzadkich miejsc pinot noir, który nalega na chęć produkcji ogromnych win. Owoce i struktura są ogromne. To wino pięknie się starzeje przez kolejne 20 lat. Ciesz się teraz lub kup skrzynkę do picia w ciągu następnej dekady lub dwóch.