Duszone Warzywa Wiosenne
Duszone warzywa wiosenne to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 76 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, marchew, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Wiosna wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszone jagnięce golonki z wiosennymi warzywami i wiosenną Gremolatą, Duszony Kurczak Z Warzywami Wiosennymi, oraz Duszony Kurczak I Wiosenne Warzywa Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż masło się rozpuści.
Dodaj marchew i rzepa, i smażyć, mieszając od czasu do czasu, o 8 protokół lub aż złoty kolor.
Dodaj rzodkiewki, szparagi, i estragon, i podsmażyć 1 do 2 minut, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pozostałe składniki. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu 2 do 3 minut lub aż ciecz jest lekko zagęszczony i warzywa są miękkie.