Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Duszone warzywa Collard, musztarda, i czerwony szwajcarski Chard może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 75 centów za porcję. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 36 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów Południowej żywności. Mieszanka boczku, soli i pieprzu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Duszone warzywa Collard, musztarda i czerwony szwajcarski Chard, Perfect Southern Greens (Jarmuż, Buraki, Warzywa Kapustne, Musztarda), oraz Duszone Collard Greens dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku rozgrzać olej i boczek na dużym ogniu, aż boczek będzie dobrze rumiany. Wymieszać czosnek i gotować 45 sekund. Deglaze z bulionu kurczaka i octu.
Dodać cukier i zieleninę i częściowo przykryć. Obniżyć ogień do średniego i gotować przez 30 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku.;
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.