Duszone Udka Z Kurczaka Z Cytryną I Marchewką
Duszone udka z kurczaka z cytryną i marchewką to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka wody, pietruszki, skórki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Spróbuj Duszone udka z kurczaka z marchewką i ziemniakami, Duszone udka z kurczaka z oliwkami i cytryną, oraz Pachnące cytryną chrupiące udka z kurczaka z ziemniakami i marchewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć natkę pietruszki i skórkę cytryny; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodać udka kurczaka i gotować 6 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Zdjąć uda; odstawić na bok.
Dodaj marchew i cebulę; gotować, stale mieszając, 8 minut lub do miękkości.
Dodać kminek i pozostałe 4 składniki. Powrót udka kurczaka na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż kurczak jest gotowy. Odkryj i zwiększ ciepło do wysokiej. Gotować 2 minuty lub aż ciecz zgęstnieje. Przed podaniem wymieszać natkę pietruszki i skórkę cytryny.