Duszone truskawki z wanilią i świeżą miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj duszonych truskawek z fasolą waniliową i świeżą miętą. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis służy 1 i kosztuje 13,78 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 322 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu. 482 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mięty, truskawek, fasoli wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest super. Spróbuj B&W puddingi waniliowe ze świeżymi truskawkami, Lody z fasolą waniliową i świeżą miętą, oraz Cytrynowy ser Ricotta Nadziewane francuskie tosty naleśniki z wanilią duszone truskawki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Weź ostry nóż do parowania (używam tego zestawu), i kadłub truskawki przez krojenie ich zielone liście. Następnie pokroić truskawki na kawałki 1/2 cala. Truskawki wrzucić do średniej wielkości rondla i pokruszyć na nich jagnięcinę. Weź fasolę wanilii i ostry nóż do parkowania, i wyciąć rozcięcie w dół jej długości, aby odsłonić jej nasiona.
Do rondla włożyć fasolę waniliową z truskawkami i jagnięcinami. Włącz kuchenkę do średnio-niskich. Truskawki pozostawić do duszenia w cukrze, aż uwolnią soki, a te soki staną się syropowe-około 15 minut. Wyłącz kuchenkę. Wyłuskać fasolę wanilii i zeskrobać jej nasiona na truskawki. Wymieszać posiekaną miętę, pozwalając na minutę lub 2, aby mięta więdniała w resztkowym ogniu truskawek.