Duszone Tofu i warzywa w sosie pomidorowym
Duszone Tofu i warzywa w sosie pomidorowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 346 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Mieszanka oleju roślinnego, oregano, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Pikantne Tofu i warzywa na pomidorach kuskus, Pikantne Tofu i warzywa na pomidorach kuskus, oraz Duszone Tofu w sosie karmelowym (Tau Hu Kho) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gotowania makaronu, podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj tofu, i gotować 10 minut lub aż złoty kolor, często mieszając.
Wyjąć Tofu z rowkiem łyżką.
Na patelni rozgrzać 1 łyżkę oleju.
Dodać koper włoski i cukinię i gotować przez 4 minuty lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać w tofu, ocet, bazylia, oregano, pieprz, i pomidory. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia (około 5 minut).