Duszone Oxtails z anyżem gwiazdkowym i chińską zielenią

Duszone Oxtails z anyżu gwiazdkowego i chińskiej zieleni jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 6,8 USD za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 112g białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 942 kalorie. Ten przepis służy 6. Mieszanka dostępnych na rynkach azjatyckich, cebula, imbir rundy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać mieszankę przypraw można śledzić to danie główne z Pumpkin Pie Spice Cream Scones jako deser. Niewiele osób naprawdę lubiło to chińskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest dobre. Spróbuj Duszone Oxtails Z Chińską Zielenią, [Bezglutenowe ] chiński kurczak, warzywa i ryż miska z soi i anyżu Gwiazda Duszony kurczak, oraz Anyż Chiński-Pomarańcza Solanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż oxtails w jednej warstwie w ciężkim dużym garnku.
Dodaj następne 8 składników, następnie wystarczy wody, aby pokryć oxtails przez 1/2 cala; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, częściowo przykryć, i gotować na wolnym ogniu, aż bardzo miękkie, dodając więcej wody przez 1/2 garści w razie potrzeby, aby utrzymać oxtails pokryte, o 3 godziny. Lekko schłodzić. Chill uncovered unto cold, then cover and keep chilled conajmniej 1 day and up to 3 days.
Łyżka off i wyrzucić tłuszcz z sosu. Na małym ogniu.
Przenieść oxtails do dużej płyty. Gotować sos tylko do zmniejszenia tyle płaszcz łyżkę cienko (nie zmniejszać zbyt dużo lub sos może stać się słony). Odrzuć plastry imbiru i anyż Gwiaździsty.
Tymczasem, gotować YU choy w dużym garnku wrzącej osolonej wody, aż tylko miękkie, o 4 protokół.
Podziel YU choy między płytkie miski. Top z oxtails i sosem i posypać zieloną cebulą.