Duszone grzyby leśne: Brasato di Funghi
Duszone grzyby leśne: Brasato di Funghi wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 251 kalorii. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i świeżo popękany pieprz, płaskie liście pietruszki, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Podobne przepisy to Pollo al vino bianco con funghi (kurczak duszony w białym winie z grzybami), Brasato al Barolo (wołowina duszona w winie), oraz Brasato al vino rosso (wołowina duszona w czerwonym winie).
Instrukcje
W dużej patelni saute, połączyć fatback, pietruszka, czosnek, 4 łyżki oliwy z oliwek, i pancetta i gotować na średnim ogniu do stopienia smaków.
Dodać płatki pieprzu i nadal gotować przez kolejne 2 protokół.
Dodać grzyby i doprawić solą i pieprzem, następnie zwiększyć ogień i saute, aż uwolnią wszystkie soki i soki odparowały.
Dodaj pomidory i wino i doprowadzić do duszenia.
Częściowo przykryć patelnię i gotować na średnim ogniu przez 20 do 30 minut.
W małej patelni saute rozgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i dodać bułkę tartą. Wrzucić na dużym ogniu, aż będą rumiane.
Pieczarki podawać z posypaną bułką tartą.