Duszone Golonki Jagnięce

Duszone Golonki Jagnięce
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Duszone golonki jagnięce mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Na 5,64 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, pietruszkę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Duszone Golonki Jagnięce, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Duży holenderski piekarnik obficie zalać oliwą z oliwek i doprowadzić do wysokiej temperatury. Golonki obficie przyprawić solą i dodać do patelni. Brązowa studnia ze wszystkich stron. Jest to niezwykle ważny krok; nie spiesz się z tym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
PatelniaPatelnia
4
Tymczasem, puree cebulę, marchew, seler i czosnek w robocie kuchennym, aż stanie się Gruba pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Wyjąć i odstawić na bok.
6
Wyjmij trzonki z patelni na tacę z arkuszami. Wyrzucić nadmiar tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać trochę więcej oleju do pokrycia dno patelni i dodać puree warzywa. Doprawić solą, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Saute warzywa, aż będą bardzo brązowe i aromatyczne, o 20 protokół. Brązowe warzywa powinny tworzyć rodzaj skorupy na dnie patelni, nie pozwól, aby to się paliło; to jest miejsce, w którym jest dużo smaku! Nie spiesz się ten krok albo, ponieważ to jest, gdzie będzie rozwijać brązowy kolor i smak.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj koncentrat pomidorowy i brązowy przez 5 minut. Wymieszać z winem, posiekanym rozmarynem i tymiankiem. Często mieszaj i gotuj, aż wino zmniejszy się o około połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
RozmarynRozmaryn
TymianekTymianek
WinoWino
10
Dodać trzonki z powrotem do garnka i wlać 3 do 4 szklanek wody. Trzonki powinny być zanurzone, jeśli nie są, dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
11
Dodać liście laurowe do patelni, przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika. Czas gotowania wynosi około 2 1/2 do 3 godzin. Przekręć trzonki w połowie czasu gotowania. Sprawdzaj Trzpienie co około 45 minut. Jeśli ciecz zmniejszyła się zbytnio dodać więcej wody. Odtłuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
12
Zdejmij pokrywkę w ciągu ostatnich 30 minut gotowania, aby uzyskać maksymalne brązowienie. Po zakończeniu golenia mięso powinno być niezwykle delikatne i aromatyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
13
Przełożyć na talerze i udekorować Gremolatą.
14
Podawać z twardymi ciastami Polenta, w razie potrzeby,
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
15
Nazwij siebie gwiazdą!!!
16
W małej misce, połączyć wszystkie składniki i odstawić do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn