Duszone Golonki Jagnięce
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Duszone golonki jagnięce mogą być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Na 5,64 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, pietruszkę, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest niesamowite. Duszone Golonki Jagnięce, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Duży holenderski piekarnik obficie zalać oliwą z oliwek i doprowadzić do wysokiej temperatury. Golonki obficie przyprawić solą i dodać do patelni. Brązowa studnia ze wszystkich stron. Jest to niezwykle ważny krok; nie spiesz się z tym.
Tymczasem, puree cebulę, marchew, seler i czosnek w robocie kuchennym, aż stanie się Gruba pasta.
Wyjmij trzonki z patelni na tacę z arkuszami. Wyrzucić nadmiar tłuszczu z patelni.
Dodać trochę więcej oleju do pokrycia dno patelni i dodać puree warzywa. Doprawić solą, do smaku.
Saute warzywa, aż będą bardzo brązowe i aromatyczne, o 20 protokół. Brązowe warzywa powinny tworzyć rodzaj skorupy na dnie patelni, nie pozwól, aby to się paliło; to jest miejsce, w którym jest dużo smaku! Nie spiesz się ten krok albo, ponieważ to jest, gdzie będzie rozwijać brązowy kolor i smak.
Dodaj koncentrat pomidorowy i brązowy przez 5 minut. Wymieszać z winem, posiekanym rozmarynem i tymiankiem. Często mieszaj i gotuj, aż wino zmniejszy się o około połowę.
Dodać trzonki z powrotem do garnka i wlać 3 do 4 szklanek wody. Trzonki powinny być zanurzone, jeśli nie są, dodaj więcej wody.
Dodać liście laurowe do patelni, przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika. Czas gotowania wynosi około 2 1/2 do 3 godzin. Przekręć trzonki w połowie czasu gotowania. Sprawdzaj Trzpienie co około 45 minut. Jeśli ciecz zmniejszyła się zbytnio dodać więcej wody. Odtłuścić.
Zdejmij pokrywkę w ciągu ostatnich 30 minut gotowania, aby uzyskać maksymalne brązowienie. Po zakończeniu golenia mięso powinno być niezwykle delikatne i aromatyczne.
Przełożyć na talerze i udekorować Gremolatą.
Podawać z twardymi ciastami Polenta, w razie potrzeby,
W małej misce, połączyć wszystkie składniki i odstawić do momentu użycia.