Duszone Żeberka Zapasowe

Duszone Żeberka Zapasowe
Duszone żeberka zapasowe wymagają około 3 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.76 za porcję. To danie główne ma 924 kalorie, 43g białka, oraz 73g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz przecier pomidorowy, ocet winny, mieloną kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Żeberka Wieprzowe Wolne Duszone W Leczniczym Bulionie: Suong Non Tiem Thuoc Bac, Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, oraz Żeberka Zapasowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Mąkę doprawiamy solą i pieprzem, a żeberka doprawiamy. Odciąć pozostałą mąkę i podgrzać olej. Żeberka brązowe w oleju i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Cienki-Cienki-
3
Saute, na małym ogniu, cebula i czosnek, aż przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodać przyprawy i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
5
Dodaj puree, ocet z czerwonego wina i bulion wołowy i przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
6
Umieść żeberka na patelni i przykryj sezonowanym wywarem wołowym i cielęcym. Przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Umieścić w piekarniku na 2 1/2 godziny lub aż żeberka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn