Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią

Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią
Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 17,5 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, pomidory winogron, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Duszona Żabnica Z Boczkiem I Pomidorami, Kurczak En Papillote z bazylią i pomidorkami koktajlowymi, oraz Spaghetti z krabem, pomidorkami koktajlowymi i bazylią.

Instrukcje

1
Szczypcami lub łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Powrót patelni na średnim ogniu, dodać koper włoski i doprawić solą i płatki czerwonej papryki. Mieszaj drewnianą łyżką, aby pokryć koper z olejem i kapiącymi naleśnikami i podsmażyć przez minutę lub dwie, aż Koper zacznie skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Dodaj 1/4 szklanki wody i wymieszać i zeskrobać dno usunąć i rozpuścić wszelkie smaczne gotowane-na kawałki pancetta. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dusić, mieszając kilka razy, aż koper włoski będzie miękki z niewielkim oporem, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodaj kolejną łyżkę oleju do patelni, wraz z pomidorami i czosnkiem.Zwiększyć ciepło do średniego i saute, odkryte, wstrząsając i mieszając często, aż pomidory zaczną pękać, o 10 protokół. Wymieszać często i zeskrobać piękny karmelizowaną skórkę, która rozwinie się na dnie patelni. Gdy około połowa pomidorów pęknie, około 12 minut, dodaj kolejne 2 do 3 łyżki wody i pancetta, przykryj, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i pozwól gotować na wolnym ogniu, mieszając sporadycznie, podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Sprawdź żabnicę. Większość żabnic pochodzi z rynku z cienką szarawą, raczej śluzowatą błoną pokrywającą rybę. Jest to naturalna warstwa, która istnieje między skórą a czystym białym filetem i powinna być usunięta ze względów estetycznych i fakturalnych. Niektóre rynki przyciąć to dla ciebie, ale większość nie. używając ostrego noża do parkowania lub noża do filetów, przycinaj membranę bez cięcia w rybę. Odciąć wszelkie ciemne plamy na żabnicy, jak również.[Właściwie trudno mi było wyciąć wszystkie ciemne kawałki. Zrobiłem wszystko, co mogłem, ale, retrospektywnie, nie powinienem był się tak stresować; ciemne kawałki, które pozostały, były w porządku i w większości zasłonięte przez sos.]
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do FiletówNóż Do Filetów
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Filet z żabnicy pokroić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z żabnicyFilety Z żabnicy
7
Filety z żabnicy osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z żabnicyFilety Z żabnicy
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
8
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w średniej patelni nonstick (9 do 10 cali) na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać ryby i saute, aż stracił swój surowy wygląd i Zewnątrz jest blady złoty, 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Filety przełożyć do gotującego się sosu pomidorowo-koprowego. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobaj dowolny olej lub soki z nieprzywierającej patelni na filety. Przykryć i gotować delikatnie na małym ogniu, obracając filety po 4 minutach, aż ryba jest tylko gotowane przez, około 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Przenieś żabnicę na ciepłe talerze. Bazylia wymieszać w sosie, smak soli i pieprzu i łyżką wokół ryby na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
ŻabnicaŻabnica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Serwuj i ciesz się!Tagi: duszenie, ryby, Molly Stevens
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
12
Kategorie: Przepisy, Owoce Morza
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia59
Magazyn