Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią
Duszona Żabnica Molly Stevens z pomidorami koktajlowymi i bazylią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 75g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 810 kalorii. Ten przepis służy 3. Na 17,5 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, pomidory winogron, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Duszona Żabnica Z Boczkiem I Pomidorami, Kurczak En Papillote z bazylią i pomidorkami koktajlowymi, oraz Spaghetti z krabem, pomidorkami koktajlowymi i bazylią.
Instrukcje
1
Szczypcami lub łyżką szczelinową przełożyć na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
2
Powrót patelni na średnim ogniu, dodać koper włoski i doprawić solą i płatki czerwonej papryki. Mieszaj drewnianą łyżką, aby pokryć koper z olejem i kapiącymi naleśnikami i podsmażyć przez minutę lub dwie, aż Koper zacznie skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 Duże Szczypty Garam Masala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj 1/4 szklanki wody i wymieszać i zeskrobać dno usunąć i rozpuścić wszelkie smaczne gotowane-na kawałki pancetta. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego i dusić, mieszając kilka razy, aż koper włoski będzie miękki z niewielkim oporem, około 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj kolejną łyżkę oleju do patelni, wraz z pomidorami i czosnkiem.Zwiększyć ciepło do średniego i saute, odkryte, wstrząsając i mieszając często, aż pomidory zaczną pękać, o 10 protokół. Wymieszać często i zeskrobać piękny karmelizowaną skórkę, która rozwinie się na dnie patelni. Gdy około połowa pomidorów pęknie, około 12 minut, dodaj kolejne 2 do 3 łyżki wody i pancetta, przykryj, zmniejsz ogień do średnio-niskiego i pozwól gotować na wolnym ogniu, mieszając sporadycznie, podczas przygotowywania ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Sprawdź żabnicę. Większość żabnic pochodzi z rynku z cienką szarawą, raczej śluzowatą błoną pokrywającą rybę. Jest to naturalna warstwa, która istnieje między skórą a czystym białym filetem i powinna być usunięta ze względów estetycznych i fakturalnych. Niektóre rynki przyciąć to dla ciebie, ale większość nie. używając ostrego noża do parkowania lub noża do filetów, przycinaj membranę bez cięcia w rybę. Odciąć wszelkie ciemne plamy na żabnicy, jak również.[Właściwie trudno mi było wyciąć wszystkie ciemne kawałki. Zrobiłem wszystko, co mogłem, ale, retrospektywnie, nie powinienem był się tak stresować; ciemne kawałki, które pozostały, były w porządku i w większości zasłonięte przez sos.]
Składniki, których będziesz potrzebować
Żabnica
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Filetów
1 żółty Owocowy Roll-up
6
Filet z żabnicy pokroić na 4 równe porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z żabnicy
7
Filety z żabnicy osuszyć papierowymi ręcznikami i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z żabnicy
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Podgrzać pozostałą łyżkę oleju w średniej patelni nonstick (9 do 10 cali) na średnim ogniu. Gdy olej mieni się, dodać ryby i saute, aż stracił swój surowy wygląd i Zewnątrz jest blady złoty, 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Filety przełożyć do gotującego się sosu pomidorowo-koprowego. Za pomocą gumowej szpatułki zeskrobaj dowolny olej lub soki z nieprzywierającej patelni na filety. Przykryć i gotować delikatnie na małym ogniu, obracając filety po 4 minutach, aż ryba jest tylko gotowane przez, około 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Przenieś żabnicę na ciepłe talerze. Bazylia wymieszać w sosie, smak soli i pieprzu i łyżką wokół ryby na każdym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Żabnica
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
11
Serwuj i ciesz się!Tagi: duszenie, ryby, Molly Stevens
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.