Duszona Łopatka Wieprzowa
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać duszone łopatki wieprzowe spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.75 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cebulkę kopru włoskiego, pieprz, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszona Łopatka Wieprzowa, Duszona Łopatka Wieprzowa, oraz Mleko Duszone Łopatki Wieprzowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą młynka do przypraw zmiel kolendrę i nasiona kminku, aż staną się drobnym proszkiem.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Posypać łopatkę wieprzową mielonymi przyprawami i solą, a następnie związać każdy kawałek, aby gotować równomiernie.
Płaszcz holenderski piekarnik z oliwą z oliwek i doprowadzić do wysokiej temperatury. Brązową pierwszą wieprzowinę ze wszystkich stron.
Wyjąć wieprzowinę z patelni i rezerwy. Porzuć tłuszcz na patelni i daj kilka kropli nowego oleju. Powtórz z drugą wieprzowiną i usuń.
Obniżyć ogień do średniego i wrzucić koper włoski i cebulę i doprawić je solą i posypką pokruszonego czerwonego pieprzu. Gotować cebulę i koper włoski, aż będą miękkie i bardzo aromatyczne, 7 do 8 protokół.
Dodać czosnek i imbir i gotować 2 do 3 minut dłużej.
Dodać wino i zmniejszyć o połowę. Wymieszać z musztardą i dodać liście laurowe i tymianek. Powrót wieprzowinę do holenderskiego pieca i dodać bulion na patelni, aż dojdzie do połowy strony wieprzowiny.
W razie potrzeby dodać sól. Doprowadzić płyn do wrzenia, przykryć i umieścić holenderski piekarnik w nagrzanym piekarniku.
Po 1 godzinie obróć wieprzowinę i dodaj więcej płynu do patelni, jeśli poziom cieczy spadł. Przykryć i wrócić do piekarnika na 1 godzinę.
Obróć wieprzowinę z powrotem i wróć do piekarnika bez pokrywki i gotuj jeszcze 45 minut. Płyn powinien się skoncentrować.
Wyjąć patelnię z piekarnika, wyjąć wieprzowinę i rezerwy na 15 minut, namiotowane folią aluminiową. Usuń nadmiar tłuszczu z patelni i w razie potrzeby zmniejsz soki z patelni.
Wieprzowinę pokroić w plasterki i podawać z cebulą, koprem włoskim i sokami.
Propozycja Parowania Wina: Pinot Grigio