Duszona wołowina z szalotką i grzybami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 520 kalorii, 39g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.28 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pomidory, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszona Wołowina I Grzyby, Duszona Wołowina Z Pieczarkami, oraz Duszona wołowina z pieczarkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Polać wołowinę mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Wołowina
2
Rozgrzać masło w 12-calowej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać wołowinę i gotować, aż będzie dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
4
Usuń wołowinę z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wylać tłuszcz.
6
Dodaj szalotki na patelni. Gotować przez 10 minut lub aż będą miękkie. Wymieszać bulion, pomidory, ocet i cukier i podgrzać do wrzenia. Powrót wołowiny na patelnię. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Pomidor
Ocet
Stado
Cukier
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj marchew i grzyby na patelni. Gotować przez 30 minut lub aż wołowina jest przetargu widłowego i warzywa są miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Grzyby
Marchew
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Usuń wołowinę i warzywa z patelni i ogrzać. Zwiększyć ciepło do wysokiej. Gotować przez 10 minut lub do momentu zgęstnienia mieszaniny. Powrót wołowiny i warzyw na patelnię. Sezon według życzenia.