Duszona Ryba Skalna, Puree Z Maseł, Ricotta Gnocchi
Duszona ryba Skalna, Puree z maseł, Ricotta Gnocchi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1094 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli, ricotta, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: policzki wołowe duszone z granatu z puree z dyni maślanej, Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, oraz Smażona Ryba Skalna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ricottę wymieszać z jajkiem. Przesiać mąkę i sól, a następnie złożyć do mieszanki ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
2
Dodaj szczypiorek. Pozostaw ciasto na kilka godzin i uformuj je zgodnie z wymaganiami. Gotować w osolonej wodzie, aż unosi się na wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pokrojoną w kostkę dynię lekko upiec na patelni, przykryć folią aluminiową i pozostawić w piekarniku na 7-8 minut. Gdy mięknie, odcedzić nadmiar wody, dodać miód cynamonowy i zmiksować na puree, przepuścić przez drobny sitko i doprawić solą
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, Obrane
1
Wymieszać z winegretem i dopełnić platerowaną rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1
Doprawić rybę solą i pieprzem. Na rozgrzaną patelnię włożyć olej; przesączyć stronę ryby, która zostanie przedstawiona jako pierwsza. Gdy złocisty kolor skręcić na drugą stronę i dodać bulion, masło i dusić, aż ryba jest gotowane, posypać sokiem z cytryny i smażyć ryby z emulsją. W innym sear patelni gotowane gnocchi po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Emulsje
Gnocchi
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Dodać oczyszczone kurki, doprawić i zalać spienionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby Kurkowe
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
3
Podawać z dyni i sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.