Duszona Ryba Skalna, Puree Z Maseł, Ricotta Gnocchi

Duszona ryba Skalna, Puree z maseł, Ricotta Gnocchi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 5,87 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 57g białka, 54g tłuszczu, oraz w sumie 1094 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka soli, ricotta, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: policzki wołowe duszone z granatu z puree z dyni maślanej, Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi, oraz Smażona Ryba Skalna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ricottę wymieszać z jajkiem. Przesiać mąkę i sól, a następnie złożyć do mieszanki ricotta.
Dodaj szczypiorek. Pozostaw ciasto na kilka godzin i uformuj je zgodnie z wymaganiami. Gotować w osolonej wodzie, aż unosi się na wodzie.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokrojoną w kostkę dynię lekko upiec na patelni, przykryć folią aluminiową i pozostawić w piekarniku na 7-8 minut. Gdy mięknie, odcedzić nadmiar wody, dodać miód cynamonowy i zmiksować na puree, przepuścić przez drobny sitko i doprawić solą
Wymieszać z winegretem i dopełnić platerowaną rybę.
Doprawić rybę solą i pieprzem. Na rozgrzaną patelnię włożyć olej; przesączyć stronę ryby, która zostanie przedstawiona jako pierwsza. Gdy złocisty kolor skręcić na drugą stronę i dodać bulion, masło i dusić, aż ryba jest gotowane, posypać sokiem z cytryny i smażyć ryby z emulsją. W innym sear patelni gotowane gnocchi po obu stronach.
Dodać oczyszczone kurki, doprawić i zalać spienionym masłem.
Podawać z dyni i sałatką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.