Duszona kiełbasa i fasola

Duszona kiełbasa i fasola
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Duszona kiełbasa i fasola może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 810 kalorii, 32G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz wybitne fasola Północna, miód glazurowane marchewki, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Running Community & Duszony kurczak z kiełbasą i fasolą, Duszona Fasola, oraz Duszona biała fasola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj cebulę, czosnek, mrożoną marchewkę i kiełbasę; gotuj 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula i marchew będą miękkie, a kiełbasa nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
3
Wymieszaj fasolę, rosół z kurczaka i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 CmCukinia Pokrojona W Kostkę 2,5 Cm
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Podgrzać do wrzenia. Przykryć; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować około 5 minut lub do gorąca.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn