Duszona fasola w całości z koperkiem
Duszona fasola z koprem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 176 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Mieszanka koperku, cukru, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Karczochy Duszone I Fasola Fava, Gulasz z kurczaka duszony w piwie z fasolą Fava i groszkiem, oraz Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca.
Instrukcje
Olej i cebulę włożyć do dużego garnka na średnim ogniu. Gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodaj favas, sól, cukier i 1/4 szklanki wody. Przynieś na wolnym ogniu. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 20 minut.
Dodaj 1/4 szklanki koperku, przykryć i gotować, aż strąki fava będą miękkie i zaczną się rozpadać, o 10 protokół.
Posypać 1 łyżką. koperek i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej, z jogurtem na boku.