Duszona Eskarola z porzeczkami i orzeszkami piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj duszonego Escarole z porzeczkami i orzeszkami pinii. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 145 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka oliwy z oliwek, escarole, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Klopsiki Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, Jarmuż Z Porzeczkami I Orzeszkami Piniowymi, oraz Kuskus z orzeszkami piniowymi i porzeczkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz porzeczki i wodę w małej misce.
Przełożyć porzeczki do średniej miski.
Gotować escarole partiami w dużym garnku z wrzącą wodą tylko do zwiędnięcia, o 2 protokół.
Odcedzić; schłodzić pod zimną bieżącą wodą.
Ponownie odcedzić; wycisnąć, aby usunąć nadmiar wody.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek; smażyć tylko do początku kolor, o 2 protokół.
Dodać mieszaninę escarole i orzeszki piniowe.
Posypać solą i pieprzem. Sauté aż escarole jest ogrzewany przez, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.