Duszona czerwona kapusta z jabłkiem i gorczycą

Duszona czerwona kapusta z jabłkiem i gorczycą
Duszona czerwona kapusta z jabłkiem i gorczycą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 293 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, cebulę, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kapusta Z Gorczycą, Kapusta wiosenna z gorczycą, oraz Duszona Czerwona Kapusta Z Jabłkami I Kminkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Usuń boczek, aby osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Dodać nasiona gorczycy do tłuszczu boczku na patelni. Gdy tylko zaczniesz słyszeć ich pop, dodaj cebulę i jabłka na patelnię. Smażyć 5 minut, często mieszając. Wymieszać z brązowym cukrem i octem i gotować minutę lub tak, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
OcetOcet
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CebulaCebula
CukierCukier
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj kapustę na patelni i wymieszać, aby połączyć z mieszanką cebula-jabłko. Wymieszać z winem i musztardą. Dusić odkryte na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do miękkości kapusty, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MusztardaMusztarda
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
CebulaCebula
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Do kapusty dodajemy boczek, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie od razu podajemy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
BoczekBoczek
6
artykuł var
7
Typ_27_data = {};
8
artykuł
9
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn