Duszona czerwona kapusta z jabłkiem i gorczycą
Duszona czerwona kapusta z jabłkiem i gorczycą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 293 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,92 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, cebulę, nasiona gorczycy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kapusta Z Gorczycą, Kapusta wiosenna z gorczycą, oraz Duszona Czerwona Kapusta Z Jabłkami I Kminkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż ostry.
Usuń boczek, aby osuszyć na papierowych ręcznikach.
Dodać nasiona gorczycy do tłuszczu boczku na patelni. Gdy tylko zaczniesz słyszeć ich pop, dodaj cebulę i jabłka na patelnię. Smażyć 5 minut, często mieszając. Wymieszać z brązowym cukrem i octem i gotować minutę lub tak, aby rozpuścić cukier.
Dodaj kapustę na patelni i wymieszać, aby połączyć z mieszanką cebula-jabłko. Wymieszać z winem i musztardą. Dusić odkryte na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, Tylko do miękkości kapusty, 10 do 15 minut.
Do kapusty dodajemy boczek, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, następnie od razu podajemy.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;