Dulce De Leche Churro z bitą śmietaną
Przepis Dulce De Leche Churro Tots z bitą śmietaną jest gotowy w około 1 godzinę i 50 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.39 za porcję. Jedna porcja zawiera 1073 kalorii, 16G białka, oraz 57 g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako deser. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka śmietany, olej roślinny, jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koktajle Mleczne Dulce De Leche Z Bitą Śmietaną Z Mleka Kokosowego, Koktajle Churro z Dulce de Leche, oraz Sufganiyot z nadzieniem Dulce de Leche z bitą śmietaną i czekoladową mżawką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść 1 1/4 szklanki wody, masła, brązowego cukru i soli w rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj mąkę na raz i energicznie mieszaj, aż mieszanina utworzy kulkę i pachnie mąką tostową.
Przenieść do miski miksera i wiosło ciasto, dodając jajka po kolei, pozwalając maszynie włączyć każde jajko przed następnym dodatkiem. Często zeskrobuj boki i dno miski, a następnie dodaj wanilię. Na koniec dodaj dulce de leche i wymieszaj, aż do całkowitego włączenia.
Przenieść mieszaninę do pojemnika i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do smażenia.
Rozgrzać olej roślinny do smażenia w garnku.
Umieść ciasto churro w torbie z ciastami wyposażonej w dużą rurkę z gwiazdką. Gdy olej jest 375 stopni F, upuść 2-calowe churros z worka ciasta do oleju i smażyć, aż dobrze rumiane i pływające, o 4 protokół. Centra nadal będą trochę lepkie z powodu dulce de leche w cieście.
Wyjmij churros na wyłożoną papierem płytkę.
Połącz granulowany cukier i cynamon i wymieszaj z gorącymi churros.
Aby służyć, umieścić ciasto churro na małym talerzu lub w płytkiej misce wraz z odrobiną bitej śmietany do zanurzenia.
Mleko, cukier i sodę wymieszać w dużym, ciężkim rondlu.
Umieść na średnim ogniu i gotuj, często mieszając, aż mieszanina stanie się karmelowym kolorem i jest wystarczająco gęsta, aby zobaczyć dno patelni podczas mieszania, 45 minut do godziny. Objętościowo należy go zmniejszyć do około 1 filiżanki. Schłodzić do temperatury pokojowej i zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce aż do momentu użycia.
Śmietanę z cukrem wymieszać w zimnej misce i ubijać do uzyskania sztywnych szczytów.