Driller Cupcakes
Przepis Driller Cupcakes może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 2 godziny. Ten przepis służy 12. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 256 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz półsłodkie chipsy czekoladowe, mocno brązowy cukier, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, Babeczki wypełnione śluzem z lukrem bagiennym { aka babeczki z limonką kokosową}, oraz NASCAR Cupcakes-sól i ocet babeczki ze skórki wieprzowej z polewą piwną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrób kawałki boczku Butcha: Rozgrzej piekarnik do 204° i wyreguluj stojak w górnej połowie piekarnika. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia folią aluminiową i umieść w patelni stojak chłodzący o podobnej wielkości.
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć brązowy cukier i pieprz.
Dodać paski boczku i wrzucić do mieszanki.
Ułóż paski w jednej warstwie na stojaku i na wierzchu z pozostałym cukrem.
Piec przez 25 do 30 minut, aż zbrązowieje. Lekko ostudzić przed drobnym posiekaniem. To będzie przechowywać przez 1 tydzień przechowywane w hermetycznym pojemniku w lodówce.
Umieść stojak do pieczenia na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 177°. Ułóż dwie 6-filiżanki jumbo-size muffin patelnie z wkładkami i odstaw na bok.
Umieścić sitko na średniej misce i przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia i sól. Odstawić.
W średniej wielkości misce do mieszania, z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i brązowy cukier, aż dobrze połączone.
Dodać jajka i wanilię i ubić do kremowej. Zeskrobać po bokach miski i dodać połowę mieszanki mąki i mleka, ubijając połączyć.
Dodaj resztę mieszaniny mąki i syrop klonowy, i nadal mieszać tylko do suchych składników są włączone, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Napełnij każdą przygotowaną filiżankę muffin zaokrąglonym 1/3 szklanki ciasta, o 3/4 pełne.
Piec, obracając patelnie w połowie, aż blaty będą po prostu twarde w dotyku i tester włożony w środek babeczki wyjdzie czysty, około 24 minut. Pozostaw babeczki na patelni na stojaku do ostygnięcia przez 5 do 10 minut.
Przenieś babeczki do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły przed lukrem, około 1 godziny.
Zrobić Ganache: w ciężkim rondlu 2-quart na małym ogniu, roztopić masło. Wymieszać śmietanę i podgrzewać do bardzo gorącego, ale nie wrzenia.
Wyjąć z pieca i mieszać w obu rodzajach czekolady chipsy, aż gładkie i błyszczące. Wymieszać wanilią i solą.
Przełożyć do średniej wielkości miski i schłodzić do temperatury pokojowej. Schładzanie mieszaniny w lodówce zajmie około 1 godziny. Ubić ganache na średniej prędkości, aż będzie gęsty i kremowy, około 2 do 3 minut.
Konstrukcja Cupcake: Get out that ice cream scoop (2 do 21/4 cali) i góry każdej cupcake z Hojny zaokrąglone miarki lukier.
Posypać 1 zaokrągloną łyżeczkę kawałków boczku na wierzchu każdej babeczki. Babeczki można schłodzić do 3 dni w szczelnym pojemniku lub zamrażać przez 1 miesiąc.