Dressing Z Chleba Kukurydzianego
Cornbread Dressing może być tylko przystawka szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Jeśli masz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, liście szałwii, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dressing Z Chleba Kukurydzianego, Dressing Z Chleba Kukurydzianego, oraz Dressing Z Chleba Kukurydzianego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Na dużej patelni na średnim ogniu, stopić 2 łyżki masła; dodać cebulę i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Gotować, często mieszając, do jasnego złota, około 6 do 8 minut i wyjąć z patelni na mały talerz. Podnieść ciepło do średnio-wysokiej i dodać wodę, skrobanie się brązowe kawałki z dna patelni i pozwalając wodzie na wolnym ogniu zaledwie kilka minut, aby zaparzyć w smaku cebuli.
Włóż chleb kukurydziany do dużej miski do mieszania. Roztopić pozostałe 6 łyżek masła w małej patelni na średnim ogniu i niech bąbelki, aż mleko zacznie się złocisty.
Dodać liście szałwii i krótko smażyć, aż zacznie chrupać, około 30 sekund. Łyżką z rowkiem wyjąć szałwię i umieścić na wierzchu chleba kukurydzianego do odsączenia i chrupiące.
Dodać jajka i ugotowaną cebulę do chleba kukurydzianego i wlać rumiane masło na mieszaninie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Dodać cebulę podaną wodą, łyżkę na raz, delikatnie składany, aż chleb kukurydziany jest równomiernie nawilżony, ale nie rozmokły.
Wlać dressing do 9 przez 11-calowe naczynie do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku, aż góra jest złoty kolor brązowy i opatrunek jest ustawiony w środku, o 30 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje do chleba kukurydzianego. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Forge Cellars Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.