Doskonała czarna fasola

Perfect Black Beans trwa około 13 godzin i 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka, 1 g tłuszczu i łącznie 221 kalorii. Za 43 centy za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Został dostarczony przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 893 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej. Mieszanka szalotki, ząbków czosnku, soli i pieprzu oraz garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 99%. Ten wynik jest super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak Idealna czarna fasola, Sałatka z południowo-zachodniej fasoli z czarną fasolą, Czarnooki groszek, Pepp i fasolka szparagowa z sfermentowaną czarną fasolą ~ czyli brudna fasolka szparagowa.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Dzień wcześniej namocz czarną fasolę w dużym garnku z wodą. Następnego dnia fasolę opłucz, zalej 3 szklankami świeżej wody i zagotuj na dużym ogniu. Zmniejsz ogień i gotuj pod przykryciem przez 30 minut, usuwając pianę. Wmieszać cebulę i dusić jeszcze 30 minut.
Dodać czosnek, oregano, kminek i płatki czerwonej papryki i dusić pod przykryciem przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając. Dodać cukier i ocet, posmakować przed doprawieniem solą i pieprzem. Przełóż do dużej miski i udekoruj posiekanymi cebulkami.;