Dorsz z masłem limonkowo-kolendrowym

Dorsz z masłem limonkowo-kolendrowym
Haddock z masłem limonkowo-kolendrowym może być właśnie tym bezglutenowym, pierwotnym, przyjaznym dla FODMAP i peskatariańskim przepisem, którego szukałeś. Ten przepis daje 4 porcje z 203 kaloriami , 28 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 3,57 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom to danie główne naprawdę przypadło do gustu. 9 osobom ten przepis wydał się pyszny i sycący. Mieszanka masła, kolendry, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 15 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 56% . Podobne przepisy to Baked Spicy Mustard Haddock , Mediterranean-Style Haddock i Corn on the Cob in Cilantro and Lime Butter .

Instrukcje

1
Rozgrzej brojler.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
2
Posyp filety solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
3
Umieść na natłuszczonej patelni do brojlerów. Piecz 4-5 cali od ognia przez 5-6 minut lub do momentu, aż ryba będzie się łatwo rozdzielała widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
4
W małej misce wymieszaj pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podawać z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn