Dorsz Z Koprem Włoskim I Ziemniakami
Dorsz z koprem włoskim i ziemniakami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 35g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i podnieś bulion z kurczaka, grubą sól, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Młode ziemniaki z porami i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyprawiamy rybę solą i pieprzem.
Umieść na wierzchu warzyw na patelni; zmniejszyć ogień. Przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż ryba będzie nieprzezroczysta przez 8 do 10 minut.
Podawać z posiekanymi, zarezerwowanymi liśćmi kopru włoskiego.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.