Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Miso Cod. Ten przepis służy 3. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filet z dorsza, mirin, pastę miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso.
Instrukcje
1
Połącz wodę z cukrem w patelni z sosem i podgrzewaj na umiarkowanym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
Wyjąć z góry pieca i dodać Miso rozpuścić następnie dodać Mirin i Sake.Gdy mieszanina ostygnie marynować ryby (
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Miso
Japoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
3
Pokroić w tyle kawałków, ile potrzebujesz, aby służyć tak wielu ludziom, jak chcesz) nie mniej niż 4 godziny, noc jest dobra.Kiedy nadszedł czas na jedzenie, umieść rybę na stojaku wewnątrz blachy do pieczenia i piecz przez 4-6 minut. Uważaj, aby nie nad gotować ryby najlepiej podawać średnio nie dobrze zrobione.
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.