Dorsz Miso
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Miso Cod. Ten przepis służy 3. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz filet z dorsza, mirin, pastę miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso.
Instrukcje
Połącz wodę z cukrem w patelni z sosem i podgrzewaj na umiarkowanym ogniu, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z góry pieca i dodać Miso rozpuścić następnie dodać Mirin i Sake.Gdy mieszanina ostygnie marynować ryby (
Pokroić w tyle kawałków, ile potrzebujesz, aby służyć tak wielu ludziom, jak chcesz) nie mniej niż 4 godziny, noc jest dobra.Kiedy nadszedł czas na jedzenie, umieść rybę na stojaku wewnątrz blachy do pieczenia i piecz przez 4-6 minut. Uważaj, aby nie nad gotować ryby najlepiej podawać średnio nie dobrze zrobione.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.