Dorsz Kreolski
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Dorsz kreolski może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 161 kalorii, 30g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz filety z dorsza, mieszankę przypraw kreolskich, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Creole Bbq Krewetki.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki; szczotkuj równomiernie na rybie.
Umieść rybę na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400 przez 17 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Sok rozpuścić równomiernie na rybie; w razie potrzeby udekorować natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.