Dorsz czarny z Miso (miso-marynowany dorsz Czarny)
Dorsz czarny z Miso (miso-marynowany dorsz Czarny) to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 2 porcjami. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 45g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 407 kalorii. 12 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka filetów z dorsza, mirin, pasta miso i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nobu ' s Miso-marynowany dorsz Czarny, Miso Czarny Sezam Karmelowy Popcorn Kulki + 15 Słodkich Sposobów Użycia Miso, oraz Dorsz Czarny Łatwo Pieczony Miso-Marynowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki marynaty dokładnie wymieszać w plastikowym pojemniku (z pokrywką) i odstawić. Zachowaj trochę do celów galwanicznych.Filety rybne osuszyć papierowymi ręcznikami i włożyć do plastikowego pojemnika z marynatą. Przykryj pokrywkę i pozostaw do przechyłu w lodówce na noc lub na 24 godziny.Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. rozgrzej jednocześnie wewnętrzny grill.Lekko wytrzeć (palcami) nadmiar marynaty miso przylegającej do filetów rybnych, ale nie spłukać.
Umieść rybę na grillu i lekko grilluj z obu stron, aż powierzchnia stanie się brązowa.
Filety rybne przełożyć do piekarnika i piec przez 10-15 minut.
Dodać kilka dodatkowych kropli marynatu na talerzu i podawać na gorąco.