Domowy Indyk Stock

Domowy Indyk Stock
Domowy Indyk Stock to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 131g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 1113 kalorii. Na 46 centów za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz seler, gałązki pietruszki, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać liść laurowy można śledzić to danie główne z Urocze Babeczki Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, Domowy Indyk Stock, oraz Domowy Indyk Stock dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej doniczce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj serce, szyja, i żołądek; smażyć 5 minut.
3
Dodaj cebulę, marchew, i seler; smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
4
Dodać wodę i bulion; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WodaWoda
5
Dodaj tymianek, pieprz, natkę pietruszki i liść laurowy. Zmniejszyć ciepło; dusić 2 godziny. Przecedzić przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przykryć i schłodzić przez noc. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia78
Magazyn