Domowy Brązowy Cukier Cynamon Pop-Tarts

Domowy Brązowy Cukier Cynamon Pop-Tarts
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj domowej roboty brązowego cukru cynamonowego Pop-Tarts. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 306 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2047 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, bułkę tartą, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Brown Sugar-Cinnamon Pop Tarts, Masło orzechowe i Jelly Pop Tarts, oraz Rustykalne tarty jabłkowe z brązowym dodatkiem cukru.

Instrukcje

1
Wyrobić ciasto: palcem pokroić masło na mąkę wraz z solą, aż do uzyskania grudek wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodaj syrop kukurydziany na raz i wymieszaj widelcem, aż uformuje kulkę. Oczyść ręce odrobiną mąki, wyjmij ciasto i lekko ugniataj, aż będzie gładkie.Spłaszczyć ciasto do kwadratowego kształtu, owinąć w folię i schłodzić co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1
Bułkę tartą włożyć do miski, następnie skropić roztopionym masłem. Wrzucić widelcem do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj pozostałe składniki nadzienia i zacieru wraz z widelcem do pasty.
3
Rozgrzej piekarnik do 350° F i gotuj pergaminową blachę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Rozwałkować ciasto na trochę nieśmiały 1/4 " grubości. To ważne. Każda Pop-Tart będzie miała ostatecznie 4 "warstwy" (ciasto + nadzienie + ciasto + lukier), więc zwróć szczególną uwagę na grubość każdej z nich. Jeśli tego nie zrobisz, możesz skończyć z masowo grubymi Pop-tartami. Kliknij tutaj, aby zobaczyć krok po kroku zdjęcia z procesu cięcia/montażu.Weź schłodzoną kwadratową bryłę ciasta i połóż ją na powierzchni odkurzonej przesianym cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Rozwałkuj ciasto równomiernie w lewo i prawo oraz w górę iw dół, ale nie zwijaj po przekątnej! Pozwoli to zachować Kwadratowy kształt i zminimalizować ponowne toczenie. Okresowo podnoś i przesuwaj ciasto, aby upewnić się, że nie utknęło, odkurzając w razie potrzeby pod spodem. (Jeśli okaże się, że plaster jest zablokowany, przesuń metalową szpatułkę między ciasto a blatem, aby się poluzować. Odciągnąć ciasto i odkurzyć plaster cukrem pudrem.) Gdy ciasto osiągnie grubość około 1/4" i ogólny Kwadratowy kształt, użyj linijki, aby pociąć je na serię pasków o szerokości 3 1/8".
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
6
Wytnij każdy pasek w odstępach 4 cali. Zbierz pozostałe resztki, zwiń i pokrój podobnie, aż będziesz miał 24 kawałki razem.Na połowie kawałków umieść około łyżki przygotowanego nadzienia. Użyj palców, aby rozproszyć wypełnienie w prostokątny kształt, pozostawiając margines 1/4" na wszystkich krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Aby zapiekać i piec tarty: każdą wypełnioną tartę przykryć zwykłym kawałkiem ciasta. Użyj palców lub pięty noża stołowego, aby wygładzić ciasto nad nadzieniem i delikatnie wycisnąć wszelkie kieszenie powietrzne.Użyj uchwytu noża stołowego, uchwytu drewnianej łyżki lub boku dłoni, aby delikatnie uszczelnić ciasto wzdłuż wszystkich czterech stron każdej tarty. Nie używaj widelca do zaciskania krawędzi; czy widziałeś kiedyś Pop Tart? Bez zaciskania.Po gładkim uszczelnieniu krawędzi Pop-Tart, ostrożnie nakłuj powierzchnię widelcem.Użyj noża stołowego lub szpatułki, aby przenieść Pop-Tarts do pergaminu wyłożonego arkuszem ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Piec około 20 minut, aż ledwo zaczynają nabierać koloru. Nie chcesz, aby były "złote" w żaden sposób, prawdziwe Pop-Tarts wyglądają wręcz anemicznie (a w rzeczywistości ta Na zdjęciu na górze jest nieco przesadzona).Czasami Pop-Tart lub dwa rozprzestrzeniają się nieco nieregularnie podczas pieczenia. Gdy są jeszcze ciepłe z piekarnika, można dość łatwo przyciąć krawędzie za pomocą skrobaka, noża lub noża do pizzy. Ochłodzić dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Kolorowe Posypki Lub Małe KropkiKolorowe Posypki Lub Małe Kropki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Zrób lukier i zakończ tarty: użyj czystego ręcznika lub suchej szczotki do ciasta, aby odkurzyć schłodzone Pop-Tarts, usuwając wszelkie bezpańskie okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
10
Połącz wszystkie składniki lukru w misce i wymieszaj, aż utworzy się gładka pasta. Włóż część lukru do worka z rurkami wyposażonego w małą, gładką końcówkę. Rura granicy oblodzenia wokół obwodu każdej tart, pozostawiając około 1/4 " margines.Rozrzedzić pozostałą lukier, łyżkę wody na raz, aż osiągnie płynną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Wlej łyżkę lukru na każdą tartę i użyj końcówki metalowej szpatułki lub łyżki, aby dotrzeć do wszystkich rogów. Pop-Tarts mają tylko cienki rozmaz lukru na wierzchu, więc uważaj, aby nie przesadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1
Przenieś tarty na blachę do pieczenia i przechowuj je w chłodnym, suchym miejscu, gdzie będą niezakłócone (wewnątrz pusta kuchenka mikrofalowa działa idealnie).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2
Niech Pop-tarty wyschną, odkryte, przez noc. To znacznie poprawi ich teksturę.Przechowywać w szczelnym pojemniku, około dwóch tygodni w temperaturze pokojowej. Pop-Tarts, w rzeczywistości, będzie lepiej z wiekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn