Domowe Wegańskie hamburgery, które nie ssać

Domowe Wegańskie hamburgery, które nie ssać
Domowe Wegańskie hamburgery, które nie są do bani, mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 384 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. 3115 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka pieczarek, mąki, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj I Suck at Mario Kart, Paluszki rybne, które nie ssą, oraz Płatki owsiane błyskawiczne, które nie ssą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce wrzuć grzyby z 1 łyżką oleju i doprawić do smaku solą i pieprzem. Obłożyć bakłażana łyżką oliwy z oliwek i doprawić do smaku solą i pieprzem. Owinąć bakłażan folią aluminiową o dużej wytrzymałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przełożyć pieczarki i bakłażany na wyłożoną folią blachę do pieczenia. Tymianek rozsypać na grzyby.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Piec, obracając grzyby i zawinięte bakłażan od czasu do czasu, aż grzyby są ciemnobrązowe i bakłażan jest całkowicie miękki (test z testerem ciasta lub cienkim szaszłykiem), o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Wyjąć z piekarnika, rozpakować bakłażana i odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Podczas pieczenia pieczarek i bakłażanów, podgrzać pozostałe dwie łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać pory i seler i gotować, mieszając i podrzucając od czasu do czasu, aż całkowicie zmięknie, ale nie rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
7
Dodać czosnek i gotować, stale mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
8
Przenieść mieszaninę do średniej miski i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Umieść jęczmień w garnku i przykryj wodą o 2 cale. Wymieszać, a następnie umieścić na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć na wolnym ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż jęczmień będzie całkowicie miękki, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Odcedzić i przenieść ugotowany jęczmień na czysty ręcznik kuchenny lub potrójną warstwę wytrzymałych ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
11
Mocno zwijaj ręczniki i naciśnij, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
12
Przenieść jęczmień do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Dodaj połowę fasoli garbanzo do miski robota kuchennego wraz z mąką, proszek do pieczenia, sos sojowy, Marmite i połowę bakłażana (rezerwa pozostałych bakłażanów do innego użytku). Proces aż do uzyskania gładkiej pasty, skrobanie w dół boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
MarmiteMarmite
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Przenieść mieszaninę do miski z jęczmieniem. Pulsuj pozostałą ciecierzycę w robocie kuchennym i pulsuj, aż fasola zostanie posiekana do wielkości soczewicy (5 do 6 krótkich serii), skrobając boki w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
JęczmieńJęczmień
SoczewicaSoczewica
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Przenieść do miski z mieszanką jęczmienia. Orzechy nerkowca lub pinenuts (jeśli są używane) posiekać w robocie kuchennym w ten sam sposób i dodać do mieszanki jęczmienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Orzechy NerkowcaOrzechy Nerkowca
JęczmieńJęczmień
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
16
Gdy grzyby są chłodne, Dodaj do miski robota kuchennego i pulsuj, aż drobno posiekane, ale nadal grube w konsystencji, około 8 do 10 krótkich impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
17
Dodaj do mieszanki jęczmienia. Gdy pory i seler są chłodne, przenieś do robota kuchennego. Posiekać z 8 do 10 krótkich roślin strączkowych i dodać do mieszanki jęczmienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
18
Używając gołych rąk lub szpatułki, mieszaj razem mieszaninę, aż będzie całkowicie jednorodna. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
19
W tym momencie mieszaninę można przechowywać w lodówce i przechowywać do 5 dni lub zamrażać w hermetycznym worku zamrażalniczym do 3 miesięcy.
20
Kiedy Gotowy Do
1
Dodać bułkę tartą do mieszaniny i pracować je rękami. Zrób próbkę patty. Powinien mieć teksturę mielonej wołowiny i łatwo trzymać się razem. Jeśli nie, dodawać wodę łyżkę na raz, aż się połączy. Podzielić mieszaninę na osiem pasztecików o 4-cale i 1/2 cala grubości. Paszteciki należy ugotować w ciągu 30 minut od dodania bułki tartej (patrz uwaga powyżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1
Rozgrzać trzy łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać cztery paszteciki i gotować bez ruchu, aż pierwsza strona jest dobrze rumiane, o 3 protokół. Lubię nacisnąć dysk pokrojonej cebuli na górnej stronie, podczas gdy gotuje. Flip hamburgery i top z serem (w razie potrzeby) i gotować, aż druga strona jest rumiane i ser topi się, o 3 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Przenieść do prażonej bułki i podawać z przyprawami według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
4
Aby zakończyć na grillu: rozgrzej grill gazowy lub węglowy przy średnim ogniu. Przetrzyj ruszt z grilla nasączonym olejem ręcznikiem papierowym i dodaj hamburgery. Gotować bez ruchu, aż dobrze rumiane, o cztery minuty. Flip hamburgery, top z serem w razie potrzeby, i gotować na drugiej stronie, aż dobrze rumiane, o 4 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Przełożyć do prażonej bułki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn