Domowe "Shamrock Shakes"
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj domowych "Shamrock Shakes". Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.2 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 1188 kalorii, 17g białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. 342 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, cukier, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ekstrakt z mięty, można śledzić to danie główne z Miętowe Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Domowe Shamrock Shakes, Shamrock Shakes, oraz Shamrock Shakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, ubij razem śmietanę, mleko, cukier, sól i żółtka, aż dobrze się połączą.
Umieścić rondel na średnim ogniu i gotować, ubijając od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu, aż mieszanina zarejestruje 145° F.
Wyjąć z ciepła i odcedzić do hermetycznego pojemnika.
Umieść pojemnik nad łaźnią lodową i ubijaj, aż ostygnie do temperatury pokojowej. Wymieszać z liśćmi mięty.
Dodaj split vanilla bean. Przykryć i schłodzić krem na noc.
Usuń fasolę wanilii, odstaw na bok. Odcedzić krem przez sito o drobnych oczkach do dużej miarki. Nacisnąć na liście mięty, aby odcedzić cały płyn, a następnie wyrzucić liście. Zeskrobać nasiona fasoli wanilii i ubić je do napiętej mieszaniny. Wyrzuć kapsułę.
Ubij w zielonym barwniku spożywczym i ekstrakcie z mięty (w razie potrzeby), a następnie przenieś krem do elektrycznej maszyny do lodów i ubijaj zgodnie ze wskazówkami producenta, aż mieszanina uzyska pożądaną grubość (powinna być tak gruba, jak miękka).
Przelać do dwóch szklanek i podawać natychmiast.