Domowe Roladki Do Patelni
Domowe bułki z patelnią mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 522 kalorie, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz bardzo ciepłe mleko, bardzo ciepłą wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Domowe Sajgonki, Domowe Bułeczki Pełnoziarniste, oraz Domowe Bułeczki Cynamonowe.
Instrukcje
Wymieszać 2 szklanki mąki, cukru, skrócenie, sól i drożdże w średniej misce.
Dodaj ciepłą wodę, ciepłe mleko i jajko. Beat z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski często. Beat na średniej prędkości 1 minutę, skrobanie miski często. Wymieszaj wystarczającą ilość pozostałej mąki, aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Ciasto obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść około 5 minut lub aż będzie gładka i elastyczna.
Umieść w nasmarowanej misce i obróć nasmarowaną stroną do góry. Przykryć i odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu około 1 godziny lub do podwojenia. Ciasto jest gotowe, jeśli wcięcia pozostają po dotknięciu.
Smar DNA i boki 2 okrągłe Patelnie, 9x1 1/2 cala.
Ciasto pokroić na pół; każdą połowę pokroić na 24 kawałki. Kształt w kulki.
Umieść blisko siebie w patelniach.
Posmaruj masłem. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce o 30 minut lub aż podwójne.
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Piec 12 do 18 minut lub do złotego koloru.