Domowe krakersy Lavash z dipem z serem śmietankowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj domowych krakersów Lavash z dipem z serem śmietankowym. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Mieszanka brązowego cukru, szalotki, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Krakersy Lavash, Krakersy Lavash Bezglutenowe, oraz Zupa grzybowa z kapusty i Shiitake z krakersami z sezamu imbirowego Lavash dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. aby krakersy, wymieszać mąkę, sól i cukier granulowany.
Dodać wodę, jajko i roztopione masło.
Dobrze wymieszać, aby ciasto było sztywne. Zagnieść około 5 minut lub do gładkiej.
Podziel na 10 kulek; zwijaj każdą do cienkiego papieru.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Posmarować 1/3 szklanki oleju; posypać grubą solą morską i pieprzem.
Piec 12 do 15 minut lub aż zbrązowieje.
Do dip, w 8-calowej patelni, ciepła 1/2 łyżka oleju, aż gorące; dodać szalotki. Gotować, aż karmelizowane i brązowy kolor.
Dodać brązowy cukier i miód. Kontynuuj gotowanie, aż cukier się rozpuści. Przechowywać w lodówce.
W dużej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodaj mieszankę szalotki i pozostałe składniki dip na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dip podawać z krakersami.