Domowe kotlety schabowe

Domowe kotlety schabowe
Down-Home Pork Chops to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 1,42 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka, 8 g tłuszczu i łącznie 214 kalorii. Ten przepis polubiło 95 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i kup bulion wołowy, brązowy cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 63% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Down-Home Pork Chops, Down-Home Pork Chops i Down-Home Pork Chops.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, na średnim ogniu, zrumienić kotlety wieprzowe z obu stron na oleju; wyjąć i odłożyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Propozycje Porcji: Zielona Sałata I Chrupiący Chleb.Propozycje Porcji: Zielona Sałata I Chrupiący Chleb.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Kirschwassera1/2 Szklanki Kirschwassera
2
Dodaj czosnek na patelnię; smażyć przez 1 minutę. Dodać bulion, brązowy cukier, sos sojowy i płatki pieprzu. Wróć kotlety na patelnię; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 8-10 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sos SojowySos Sojowy
Liście Bazylii LubLiście Bazylii Lub
Scotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch BonnetScotch Bonnet Chili, Posiekane Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Kirschwassera1/2 Szklanki Kirschwassera
3
Wyjąć kotlety i trzymać w cieple.
4
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; wmieszać do bulionu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę lub do momentu zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki żelatyny Brzoskwiniowej, Morelowej Lub Pomarańczowej W Proszku1/4 Szklanki żelatyny Brzoskwiniowej, Morelowej Lub Pomarańczowej W Proszku
BulionBulion
3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki, Obranych, świeżych Lub Mrożonych, Niesłodzonych, Pokrojonych W Plasterki Brzoskwiń, Rozmrożonych3 Szklanki Pokrojonych W Plasterki, Obranych, świeżych Lub Mrożonych, Niesłodzonych, Pokrojonych W Plasterki Brzoskwiń, Rozmrożonych
5
Podawać z kotletami.

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to moje ulubione kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda miodowa lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny wybór do dań wieprzowych. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Lexème Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
zrównoważony, finezyjny, gładki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn