Domowe kiełbaski wieprzowe Rachel Allen z Colcannonem i musem jabłkowym

Domowe kiełbaski wieprzowe Rachel Allen z Colcannonem i musem jabłkowym
Domowe kiełbaski wieprzowe Rachel Allen z Colcannonem i musem jabłkowym mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1051 kalorii, 34g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka soli i pieprzu, kapusta uncji, olej słonecznikowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Domowe Kiełbaski Wieprzowe Z Colcannonem I Musem Jabłkowym, Irlandzki gulasz Rachel Allen, oraz Rachel Allen ' s Ballycotton Fish Chowder.

Instrukcje

1
Wymieszać razem wieprzowinę, bułkę tartą, jajko, czosnek i pietruszkę. Doprawić solą i pieprzem. Na patelni z odrobiną oliwy z oliwek lub oleju słonecznikowego smażyć niewielką część mieszanki, aby sprawdzić, czy przyprawa jest dobra.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podziel mieszankę na dwanaście porcji i uformuj każdą z nich w kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
3
Umieścić na blasze do pieczenia lub płyty i odstawić, aż chcesz je gotować. (Chłodzenie ich przez jeden dzień w lodówce jest w porządku, lub można je zamrozić.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
Aby zrobić colcannon: gotuj ziemniaki, przykryte, we wrzącej osolonej wodzie przez 10 minut. Następnie odcedzić trzy czwarte wody i nadal gotować na małym ogniu z pokrywką przez kolejne 20 do 30 minut, aż gotowane. Przetestuj za pomocą szaszłyka lub Poczuj palcami; unikaj dźgania ziemniaków nożem, ponieważ spowoduje to ich zerwanie. Po ugotowaniu odcedzić całą pozostałą wodę, obrać i rozgrzać 1/4 szklanki masła. Zwykle trzymam ziemniaki na widelcu i obieram nożem, jeśli są gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
W międzyczasie ugotuj kapustę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
6
Kapustę pokroić na ćwiartki, a następnie wyciąć rdzeń. Kapustę cienko pokroić na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
7
Podgrzej rondel, dodaj pozostałe 1/4 szklanki masła, wodę i pokrojoną kapustę. Wrzucić na średnim ogniu przez 5 do 7 minut, aż po prostu gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodaj do ziemniaków, następnie dodaj Większość gorącego mleka i pietruszkę, zachowując część mleka z powrotem, na wypadek, gdybyś nie potrzebował tego wszystkiego. Doprawić do smaku i ubić do uzyskania kremowej i gładkiej konsystencji, dodając w razie potrzeby więcej mleka. Podczas gotowania ziemniaków, zrobić mus jabłkowy i kiełbasa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
1
Włożyć jabłko do małego rondla z wodą. Przykryć i gotować na delikatnym ogniu (mieszać co jakiś czas), aż jabłko rozpadnie się na papkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodać cukier do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1
Rozgrzać patelnię na małym lub średnim ogniu, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i delikatnie smażyć kiełbaski przez 12 do 15 minut, aż ze wszystkich stron będą złote i ugotowane w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Podawać z colcannonem i musem jabłkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia45
Magazyn