Domowe kiełbaski wieprzowe Rachel Allen z Colcannonem i musem jabłkowym

Domowe kiełbaski wieprzowe Rachel Allen z Colcannonem i musem jabłkowym mogą być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1051 kalorii, 34g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka soli i pieprzu, kapusta uncji, olej słonecznikowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Domowe Kiełbaski Wieprzowe Z Colcannonem I Musem Jabłkowym, Irlandzki gulasz Rachel Allen, oraz Rachel Allen ' s Ballycotton Fish Chowder.
Instrukcje
Wymieszać razem wieprzowinę, bułkę tartą, jajko, czosnek i pietruszkę. Doprawić solą i pieprzem. Na patelni z odrobiną oliwy z oliwek lub oleju słonecznikowego smażyć niewielką część mieszanki, aby sprawdzić, czy przyprawa jest dobra.
Podziel mieszankę na dwanaście porcji i uformuj każdą z nich w kiełbasę.
Umieścić na blasze do pieczenia lub płyty i odstawić, aż chcesz je gotować. (Chłodzenie ich przez jeden dzień w lodówce jest w porządku, lub można je zamrozić.)
Aby zrobić colcannon: gotuj ziemniaki, przykryte, we wrzącej osolonej wodzie przez 10 minut. Następnie odcedzić trzy czwarte wody i nadal gotować na małym ogniu z pokrywką przez kolejne 20 do 30 minut, aż gotowane. Przetestuj za pomocą szaszłyka lub Poczuj palcami; unikaj dźgania ziemniaków nożem, ponieważ spowoduje to ich zerwanie. Po ugotowaniu odcedzić całą pozostałą wodę, obrać i rozgrzać 1/4 szklanki masła. Zwykle trzymam ziemniaki na widelcu i obieram nożem, jeśli są gorące.
W międzyczasie ugotuj kapustę.
Kapustę pokroić na ćwiartki, a następnie wyciąć rdzeń. Kapustę cienko pokroić na ziarno.
Podgrzej rondel, dodaj pozostałe 1/4 szklanki masła, wodę i pokrojoną kapustę. Wrzucić na średnim ogniu przez 5 do 7 minut, aż po prostu gotowane.
Dodaj do ziemniaków, następnie dodaj Większość gorącego mleka i pietruszkę, zachowując część mleka z powrotem, na wypadek, gdybyś nie potrzebował tego wszystkiego. Doprawić do smaku i ubić do uzyskania kremowej i gładkiej konsystencji, dodając w razie potrzeby więcej mleka. Podczas gotowania ziemniaków, zrobić mus jabłkowy i kiełbasa.
Włożyć jabłko do małego rondla z wodą. Przykryć i gotować na delikatnym ogniu (mieszać co jakiś czas), aż jabłko rozpadnie się na papkę.
Rozgrzać patelnię na małym lub średnim ogniu, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek i delikatnie smażyć kiełbaski przez 12 do 15 minut, aż ze wszystkich stron będą złote i ugotowane w środku.
Podawać z colcannonem i musem jabłkowym.