Domowe Ho-Hos
Domowe Ho-Hos może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 589 kalorii, 7G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, ekstrakt z wanilii, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Domowe Lody Ciasto Crunchies & Domowej Roboty Magic Shell, Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, oraz Sos do pizzy domowej roboty (American Homemade with McCormick).
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 2 półszafkowe patelnie z bokami
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Aby ciasto: masło galaretki roll pan i linii z pergaminem; następnie masło papieru, aby zapewnić uwolnienie.
Doprowadzić rondel z wodą na wolnym ogniu.
W misce z miksera stojącego, połączyć jajka, żółtka, cukier, wanilia w misce i krótko ubić. Ustaw miskę nad gotującą się wodą i mieszaj, aż się ogrzeje, a cukier się rozpuści. Podłącz miskę do stojącego miksera wyposażonego w trzepaczkę i ubijaj do lekkiego i puszystego, około 6 minut.
W międzyczasie mąkę, kakao i proszek do pieczenia przesiać 3 razy.
Wyjąć miskę z miksera i, podczas składania mieszaniny jaj, przesiać mieszankę mąki, stopniowo, aż włączone.
Skropić klarowanym masłem, składając ciasto.
Natychmiast wlać ciasto do przygotowanych patelni dzielących się równo i wygładzić szczyty łopatką.
Piec, aż lekko rumiane i zaczyna się odciągać od krawędzi patelni, o 14 do 16 protokół.
Wyjąć ciasta z piekarnika i odstawić na patelnię na 1 minutę. Uruchom nóż wzdłuż krawędzi, aby zwolnić ciasto, a następnie odwróć go na pergamin.
Umyj papier (ten, którym wyłożono patelnię) wodą i namocz przez 2 minuty. Obrać z tortu. Przyciąć suche krawędzie z ciasta.
Ostudzić przykryte folią.
Aby nadzienie: w misce miksera stojącego, połączyć cukier i masło i wymieszać na małej prędkości, aż dobrze wymieszane; następnie zwiększyć prędkość do średniej i ubić przez kolejne 3 minuty.
Dodaj wanilię i śmietanę i kontynuuj bicie na średniej prędkości przez 1 minutę więcej, dodając więcej śmietany do rozprowadzania konsystencji, w razie potrzeby.
Rozłóż biszkopty cienką warstwą nadzienia, pozostawiając 1/4 cala przestrzeni na dalekiej krawędzi.
Zwinąć ciasto szczelnie na długim boku, aż do zwinięcia 1 1/2-cala Bala grubości.
Odciąć log off z pozostałego arkusza ciasta i miejsce szew bok w dół. Powtórz z pozostałym ciastem. Schłodzić dzienniki przez 30 minut; następnie pokroić na 2 1/2-calowe sekcje.
Aby glazura: stopić 2 składniki razem w górnej części podwójnego kotła lub miski ustawionej na ledwo gotującej się wodzie, mieszając od czasu do czasu. Wyłóż arkusz ciastek z pergaminem lub matą do pieczenia nonstick. Pojedynczo, delikatnie upuść bułki ciasta do gorącej czekolady. Wyciągnij widelcem i niech nadmiar czekolady kapie z powrotem do miski.
Umieścić na blasze ciastka i pozostawić do Ustawienia w temperaturze pokojowej, aż powłoka jest jędrna, około 1 do 2 godzin.