Placek Brownie Butternut
Placek brownie Butternut może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 379 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka ekstraktu z wanilii, krakersy graham, białka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 10 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najfajniejsze Ciasto Brownie, Luby ' s Cafeteria Butternut Brownie Pie, oraz Serniki z ciasta Brownie z krówką Brownie Crust dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 300 stopni F (150 stopni C). Lekki smar 9-calowy talerz do ciasta.
W dużej misce ubijaj białka i proszek do pieczenia, aż uformują się miękkie szczyty.
Dodaj śmietanę z kamienia nazębnego, stale ubijając.
Dodaj 1 szklankę cukru, łyżkę na raz, ubijając stale, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozbij krakersy graham na 1 cal. Złóż krakersy graham i połówki orzechów pekan do ubitej mieszaniny jaj. Łyżka do talerza ciasta.
Piec ciasto przez 30 minuntes, lub aż drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Schłodzić ciasto do temperatury pokojowej na stojaku chłodzącym z drutu.
W schłodzonej małej misce za pomocą schłodzonych ubijaczy ubijaj śmietanę, aż zacznie gęstnieć.
Dodać do śmietany pozostałą 1/4 szklanki cukru i wanilię, i kontynuować ubijanie aż do uzyskania sztywnych szczytów. Nie przesadzaj.
Na ostudzonym cieście ułożyć bitą śmietanę.
Posypać pekan na górze, i przechowywać w lodówce, aż podane.