Domowe czekoladowe krakersy Graham S ' mores

Domowe czekoladowe krakersy Graham S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać domowej roboty czekolady Graham Cracker s ' mores spróbować. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis służy 9. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru granulowanego, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Płatki owsiane Chocolate Chip + Graham Cracker Cookie S ' mores, Graham Cracker Shortbread s ' mores, oraz S ' mores Graham Cracker Cookie Bars.

Instrukcje

1
Mąki, proszek kakaowy, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść cukier i masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, zatrzymując się i skrobając misę w połowie, w sumie około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj jajko i beat aż włączone. Zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski. Włącz mikser do niskiej prędkości, powoli dodawać suche składniki, i mieszać aż tylko włączone.Podziel ciasto na 2 równe porcje i uformuj je w kwadraty o grubości 1 cala. Owinąć każdy szczelnie w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 177° i ułóż 2 Stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie.Rozpakuj 1 porcję ciasta i umieść ją na arkuszu pergaminu. Lekko mąkę wałek do ciasta, a następnie rozwałkować ciasto na szorstki 10-1 / 2-calowy kwadrat. (Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie i trudne w obróbce, włóż je z powrotem do lodówki, aby je utwardzić.) Przyciąć ciasto, aby uzyskać 9-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
4
Pokrój ciasto na 9 (3-calowych) kwadratów, ale nie rozdzielaj kwadratów. Przesuń pergamin i ciasto na blasze do pieczenia i odstawić w temperaturze pokojowej. Powtórz walcowanie i przycinanie pozostałej porcji ciasta i umieść na drugiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Umieść obie blachy do pieczenia w piekarniku i piecz przez 8 minut. Obróć arkusze od przodu do tyłu i od góry do dołu, i kontynuować pieczenie, aż krakersy graham są pachnące i chrupiące na brzegach, o 7 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i przenieść krakersy na arkuszach pergaminu do powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić przez 5 minut. Używając rąk, rozbij krakersy na kwadraty, używając zaznaczonych linii jako przewodnika. Natychmiast przenieś krakersy do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły. Przechowywać czekoladowe krakersy graham w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 5 days.To zebrać s 'mores: dla każdego s' mores, rozprowadzić 1 łyżkę masła orzechowego lub cookie na 9 krakersy graham; odstawić.Nawlecz 3 pianki na szaszłyk i piecz na złoty kolor i tosty ze wszystkich stron.Starannie umieścić pieczone pianki na stronie masło orzechowe lub cookie 1 graham cracker i top z drugim zwykły graham cracker. Delikatnie ściśnij krakersy razem i wyjmij patyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Masło CiasteczkoweMasło Ciasteczkowe
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
KrakersyKrakersy
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
SzaszłykiSzaszłyki
8
Podawać natychmiast. Powtórz, aby zrobić dodatkowe s ' mores.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn