Domowe Ciasto Czekoladowe
Ten przepis służy 5 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Mieszanka galaretki o smaku czekoladowym instant budyń, cool whip bited polewa, Oreo Pie crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko do dużej miski.
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 min. (
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.