Domowe Ciasto Czekoladowe

Domowe Ciasto Czekoladowe
Ten przepis służy 5 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 5 minut. Mieszanka galaretki o smaku czekoladowym instant budyń, cool whip bited polewa, Oreo Pie crust, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Domowe Francuskie Ciasto Jedwabne (Od Podstaw), oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać mleko do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Dodać mieszanki budyniowe. Ubić trzepaczką 2 min. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Mieszanina będzie gęsta.) Delikatnie wymieszać z ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
4
Łyżka do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
5
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do zestawu. Resztki ciasta przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn