Domowe chipsy BBQ i Dip z serem pleśniowym

Domowe chipsy BBQ i Dip z serem pleśniowym to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 304 kalorie. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odebrać sól morską, szalotki, chipsy ziemniaczane czajnik, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Domowe chipsy ziemniaczane z sosem BBQ Sriracha i greckim jogurtem pleśniowym, Szynka i ser Pinwheels przygotowanie posiłku z domowej roboty Ranczo Dip, oraz Chipsy ziemniaczane z dipem z sera pleśniowego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Do Dipu: do robota kuchennego dodać szalotki, ser pleśniowy, śmietanę i doprawić solą i pieprzem do smaku. Proces połączyć i wlać do naczynia do serwowania.
Dekoruj więcej pieprzu i szczypiorku.
Na chipsy: do małej miski, dodać wszystkie przyprawy i wrzucić do połączenia.
Dodaj chipsy ziemniaczane i mieszankę przypraw do dużego brązowego worka i wrzucić do połączenia.
Wylać na blasze do pieczenia i umieścić w piekarniku do ogrzania przez, o 5 protokół.
Gotowy do podania, umieścić w naczyniu do serwowania i podawać z dipem z sera pleśniowego.