Domowe Chili W Proszku

Domowe Chili W Proszku
Domowy chili w proszku może być tylko zupą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 4 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka meksykańskiego oregano, czosnek w proszku, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Spróbuj Domowe Chili W Proszku, Tamil Sambar Powder-Domowy Proszek Sambar-Sambar Masala, oraz Chili W Proszku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce i mieszaj, aż dokładnie się wymieszają. Przechowywać proszek chili w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Robb Walsh, "the Indiana Jones of food writers" (Liane Hanson, NPR), jest krytykiem restauracyjnym dla Houston Press i okazjonalnym komentatorem weekendowego wydania NPR, byłym felietonistą kulinarnym dla magazynu Natural History i byłym redaktorem naczelnym Chile Pepper magazine. Jest autorem Legends of Texas Barbecue Cookbook i Tex Mex Cookbook: a History in Recipes and Photos, a także współautorem kilku innych książek kulinarnych i podróżniczych. Mieszka w Houston w Teksasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn