Domowe Butterfingers

Domowe Butterfingers
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj domowej roboty Butterfingers. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 743 kalorie, 6G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. 1878 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier puder, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Domowe Masełko-3 Składniki, masło bez orzeszków ziemnych, oraz Domowe Lody Ciasto Crunchies & Domowej Roboty Magic Shell dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj cukierki: ułóż galaretkę (patelnię z 1/2 arkusza) matą silikonową i rozgrzej piekarnik do 200° F.In średni garnek, połącz wodę, melasę, syrop kukurydziany, cukier i nasiona fasoli waniliowej. Ustawić na średnim ogniu i delikatnie mieszać widelcem, uważając, aby nie rozpryskać, aż cukier rozpuści się i mieszanina zacznie się gotować. Gotować na wolnym ogniu, bez zakłóceń, aż mieszanina osiągnie między 280 a 143° na termometrze cukierków. Ze względu na melasę, mieszanina będzie miała szkicowy palący zapach, ale pozostanie w zalecanych temperaturach i będzie mieć pewność, że faktycznie się nie pali. Gotowanie melasy po prostu śmierdzi.Podczas gotowania syropu zmiel orzeszki ziemne i cukier puder razem w robocie kuchennym, aż mieszanina utworzy gęstą, wilgotną masę o konsystencji przypominającej mokry piasek. Odstawić.Gdy syrop osiągnie temperaturę, natychmiast wlej mieszaninę na matę silikonową w patelni, uważając, aby syrop znajdował się w środku maty. Mając na sobie parę rękawic kuchennych, przechyl patelnię w lewo iw prawo, aby syrop równomiernie pokrył matę silikonową w kształcie prostokąta o wymiarach około 14" na 10". Możesz złożyć cukierek z powrotem na siebie, jeśli jakieś miejsca wypływają zbyt daleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Layer the candy: jeśli kiedykolwiek laminowane ciasto, będzie to znajomy proces; jeśli nie, wyobraź sobie ten następny krok jako składanie listu biznesowego w trzecie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Posypać mieszaninę mielonych orzeszków ziemnych w nawet warstwy ponad 2/3 cukierków. Użyj maty silikonowej, aby złożyć niezadrukowaną sekcję w górę i na środku cukierka, tak jak pierwsza fałda listu biznesowego. Jeśli cukierki przykleją się do krzemu, nadal jest za gorąco. Odczekaj kilka chwil, aż ostygnie, a następnie odklej silikon; bez pośpiechu. Teraz Złóż tę podwójną grubą sekcję w górę i nad pozostałym kawałkiem. Będziesz teraz miał 3 warstwowy pakiet cukierków w przybliżeniu 11 "x 5".
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
4
Umieść blachę w rozgrzanym piekarniku na 5 minut lub aż cukierki staną się ciepłe i giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Wyjmij go z piekarnika i podnieś matę silikonową, ustawiając ją na blacie. Użyj wałka do ciasta, aby delikatnie rozwinąć go do prostokąta 14" x 10"; zajmie to trochę smaru łokciowego. Jeśli w dowolnym momencie cukierek zaczyna wydawać dźwięk pękania lub czuje się zbyt sztywny, aby toczyć, zwróć patelnię do piekarnika na minutę lub dwie. Nie spiesz się! Po rozwinięciu go, złóż go ponownie na trzecie, tak jak za pierwszym razem.Wróć cukierki do piekarnika na kolejne 4 minuty, a następnie zwiń z powrotem do prostokąta 14" x 10".
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Posyp ten prostokąt płatkami kukurydzianymi, tak jak w przypadku mieszanki orzeszków ziemnych. Złóż na trzecie części (jeśli podczas składania cukierki powodują pękanie, zatrzymaj składanie i zwróć je do piekarnika na około minutę, a następnie kontynuuj składanie). Odstawić złożone opakowanie do piekarnika na kolejne 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pokrój cukierki w paski: teraz zwiń cukierki do grubości 1/2", a następnie przenieś na deskę do krojenia. Użyj ostrego noża, aby przyciąć krawędzie, pozostawiając czysty prostokąt. Możesz być w stanie natychmiast pokroić cukierki na 10 długich, cienkich sztabek. Ale może się okazać, że będziesz musiał zwrócić go do piekarnika na minutę lub dwie. Zazwyczaj zależy to od temperatury w kuchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Crumb coat batony: ze względu na ekstremalne łuszczenie się cukierków, ważne jest, aby "crumb coat" batony przed zanurzeniem w czekoladzie. Zrób to, odpuszczając 12 uncji czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
9
Mżawka lub rur cienką linię czekolady na dnie każdego kawałka cukierka, a następnie odwrócić każdy tworząc stopę na dnie. Następnie polej każdy Baton odrobiną czekolady i użyj małej szczoteczki do ciasta, aby równomiernie pokryć Baton cienką warstwą czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
10
Zanurzanie barów: Po ustawieniu czekolady, temperować pozostałą czekoladę i zanurzyć każdy Baton. Gotowe pręty przechowuj w szczelnym pojemniku, na czas nieokreślony.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn