Domowa zapiekanka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka tymianku, masła, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zapiekanka z zielonej fasoli po włosku, Bezglutenowa zapiekanka z zielonej fasoli i grzybów z Panko-Style Smażone krążki cebuli, oraz Domowa Zapiekanka Z Makaronem Wołowym dla podobnych receptur.
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby przykryć w holenderskim piekarniku 4 do 6 minut lub w pożądanym stopniu doneness; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Roztopić 2 Łyżki. masło w holenderskim piecu na średnim ogniu; ubić mąkę na gładką masę. Gotować, ubijając stale, 1 minuta. Stopniowo ubijać w 1 1/2 szklanki mleka; gotować, ubijając stale, 3 do 4 minut lub aż sos zgęstnieje i bąbelkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Funt Udek Z Kurczaka
4
Zdjąć z ognia i ubić w maślance i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Roztopić 1 łyżeczka. masło na średniej patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 6 do 8 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Wyjąć z ognia; odstawić 5 minut. Delikatnie wrzucić grzyby i fasolkę szparagową w sosie maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Miejsce w 13-x 9-calowym lub 3-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Połączyć Francuskie smażone cebule i dalej 2 składniki; posypać mieszaniną zielonej fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula Smażona
9
Piec w 350 przez 25 do 30 minut lub aż złoty kolor i bąbelki.