Domowa kiełbasa ze słodką papryką - - - Salsicce fresche con Peperoni

Domowa kiełbasa ze słodką papryką - - - Salsicce fresche con Peperoni
Need a bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne danie główne? Domowa kiełbasa ze słodką papryką - - - Salsicce fresche con Peperoni może być wspaniały przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 1247 kalorii, 64G białka, oraz 96 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 9,36 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, sól koszerną, osłonki z owiec i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti ze słodką papryką - - - Spaghetti con Sugo di Peperoni, Pollo coi peperoni (kurczak i papryka), oraz Papryka Faszerowana - - - Peperoni Ripieni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce mieszania, wymieszać razem łopatki wieprzowe i pancetta rękami, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowałopatka Wieprzowa
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Dodać pieprz, sól i białe wino i wymieszać, aż dobrze wymieszane, ponownie rękami. Musisz się tu szybko poruszać albo temperatura ciała może zmienić teksturę tłuszczu. Ustaw nadziewarkę do kiełbas i umieść obudowę nad podajnikiem lejkowym. Jeśli nie masz Nadziewarka do kiełbasy, tworzą kiełbasę do 1/4 dzienniki Funt ręcznie i należy zachować ostrożność obchodząc się z nimi. Stuff kiełbasę do osłonek, skręcając co 3 1/2 do 4 cali tak, że każda kiełbasa jest o 4 uncji, i tworzą 22 do 25 kiełbasy. Nakłuj je igłą i odstaw w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
3
Na patelni o średnicy od 12 do 14 cali rozgrzej olej na średnim ogniu, aż do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać cebulę, papryka, płatki chili i oregano i gotować 8 do 10 protokół, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać koncentrat pomidorowy i gotować 15 do 18 protokół, aż pasta zmieni ciemniejszy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
6
Dodaj czerwone Wino i dusić 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
7
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
8
Aby zakończyć danie, umieść 14 do 16-calowej patelni na średnim ogniu i umieść kiełbaski na patelni. Gotować przez 7 do 9 minut, aż Na spodzie będzie ciemno złocisty, ostrożnie i często przesuwając kiełbaski. Przekręć kiełbaski i dodaj mieszankę pieprzu. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 25 do30 minut, powiększając patelnię wodą, 1/4 szklanki na raz, aby utrzymać płynność w pobliżu ragu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Wyjąć z ognia, podzielić równo pomiędzy 6 rozgrzanych talerzy obiadowych i podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn