Domowa Fasolka Po Bretońsku

Domowa Fasolka Po Bretońsku
Domowa Fasolka po bretońsku może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 270 kalorii, 10g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 3 i kosztuje 60 centów za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, brązowy cukier, musztardę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowa Fasolka Po Bretońsku, Domowy Grill Fasolka po bretońsku, oraz Domowa Fasolka Po Bretońsku dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na patelni gotuj boczek na średnim ogniu, aż będzie chrupiący. Za pomocą łyżki cedzakowej wyjmij ręczniki papierowe do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Podsmaż cebulę w kroplach do miękkości; odcedzić. Dodaj brązowy cukier, keczup, sos Worcestershire i musztardę, aż się połączą. Dodaj wieprzowinę i fasolę; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Wieprzowina Z FasoląWieprzowina Z Fasolą
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
3
Przełóż do wysmarowanego tłuszczem 3-szklankowego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub do momentu, gdy szampan i mieszanina osiągną pożądaną grubość.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn